NBOV kijkt terug op geslaagde P&O Themamiddag

2 juni 2022

Dinsdag 24 mei werd de P&O Themamiddag gehouden. De middag stond in het teken van vakantie. Er werd uitleg gegeven over alles met betrekking tot het thema vakantie, onder andere vakantiedagen, vakantiegeld en ziekte tijdens vakantie.

“Aan zoiets simpels als vakantiedagen zijn toch een hoop regels verbonden, zowel wettelijk als in de cao”, zegt bedrijfsadviseur Dennis Oosterveer. Tijdens de middag zijn ondernemers goed op weg geholpen en zijn er een hoop vragen beantwoord.

“Iedereen was heel positief,” zegt bedrijfsadviseur Kim Bennink, “Er was veel input vanuit de deelnemers. Mensen deelden hun inzichten met elkaar.”

Ook de waarde van de vakantiedag kwam ter sprake, evenals einde dienstverband, plus- en min-uren en hoe dit alles vastgelegd kan worden in het eigen beleid. Een voorbeeld vakantiereglement vindt u op de pagina personeelsreglement.

Tijdens de bijeenkomst is input gegeven over mogelijke onderwerpen voor volgende bijeenkomsten. In het najaar vinden de P&O inloopdagen weer plaats. Hou de berichtgeving in de gaten voor inschrijving.

 

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat