NBOV opent vernieuwd pand officieel

10 april 2019

Op dinsdag 9 april is het vernieuwde kantoorpand van de NBOV officieel geopend. NBOV-directeur Marie-Hélène Zengerink en NBOV-voorzitter Jos den Otter verrichtten de openingshandeling door samen een groot brood door te snijden dat Hans Som speciaal voor deze gelegenheid had gebakken.

Daarna kon iedereen met een glas champagne in de hand de nieuwe kantoren bekijken. De benedenetage van het NBOV-gebouw is de afgelopen maanden vernieuwd: door een aantal muren weg te halen zijn ruime werkplekken gemaakt, die vanwege de in hoogte verstelbare bureaus flexibel gebruikt kunnen worden. Ook is er een open en frisse café-achtige ruimte gecreëerd die dient als overlegplek, en om te lunchen en te brainstormen. 


Tijdens het openingsfeest konden de gasten onder andere genieten van Goudse lekkernijen: vers gemaakte siroopwafels van Kamphuisen Siroopwafels en de bereklauwen van Banketbakkerij Van Dijk. Het walking dinner werd afgesloten met een uitgebreide selectie van heerlijke patisserie, speciaal gemaakt door het Patisserie Team. 


NBOV-bestuur

Eerder die middag vond ook de ALV van de NBOV plaats. Tijdens die bijeenkomst is afscheid genomen van de bestuursleden Mariëlle van Heeswijk, Ale Kor Riedstra en Angeline van Asperen. Mariëlle van Heeswijk ontving de gouden NBOV-broche als dank voor haar werkzaamheden gedurende de negen jaar dat zij lid was van het NBOV-bestuur. Het NBOV-bestuur bestaat op dit moment uit:

 

  • Jos den Otter (voorzitter) - voorheen Patisserie Den Otter, Vught
  • Peter van der Wal (penningmeester) - Bakkerij Van der Wal Jolink, Apeldoorn
  • Loes Baas (lid) - Baas Brood- en Banketbakkerij, Hoogwoud
  • Daniëlle Uljee (lid) - Meesterbakker Uljee, Rotterdam

 

Bekijk hier een impressie van de middag.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan