NBOV. Helemaal voor de bakker.

17 april 2018

De ambachtelijke brood- en banketbranche verandert en de NBOV verandert mee. Tijdens de algemene ledenvergadering op 17 april hebben wij onze nieuwe huisstijl geïntroduceerd. De komende periode vertalen wij de resultaten van het ledenonderzoek (zomer 2017) stapsgewijs naar een nieuwe aanpak en stijl van de vereniging.

Ondernemerschap, vakmanschap en werkgeverschap vormen de basis van de dienstverlening voor onze leden. Ook uw plaats in de samenleving en de samenwerking binnen de branche spelen een belangrijke rol. De NBOV wil vooruitgang en vooruit kijken, zichtbaar en herkenbaar zijn, autoriteit uitstralen en kwaliteit blijven bieden. 

 

Wat merkt u op korte termijn van de NBOV nieuwe stijl?

  • De geheel vernieuwde website vanaf begin juni, een belangrijke bron van makkelijk vindbare informatie.
  • Ledenblad BakkersZaken digitaal en in een nieuw jasje.
  • Ledenmails in een nieuw jasje.
  • Advies op maat van een van de adviseurs economie, voedselveiligheid, communicatie en juridische zaken.
  • Kwalitatieve dienstverlening zoals u van ons gewend bent.
Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan