Netwerk vrouwelijke ondernemers in Nijmegen

29 september 2022

Nijmegen kleurde afgelopen maandag en dinsdag oranje door de grote NBOV paraplu’s. Een beetje regen slaat deze ondernemers echter niet uit het veld. Juist in deze tijd blijkt het netwerk van de NBOV zo veel waard. Iedereen is ondernemer in de bakkerij, je begrijpt elkaars zorgen en die herkenbaarheid is fijn. “Achter elke sterke vrouw, staat een andere sterke vrouw” is hun kersverse slogan.

De “Tweedaagse” startte maandag met een city game. De groep van 34 vrouwen werd opgesplitst in 6 teams met elk een eigen teamcaptain. Door middel van een app liep de groep een route door de stad Nijmegen en kwam en zo langs een aantal inspirerende ondernemers en Nijmeegse bezienswaardigheden.  De dag werd afgesloten in de eeuwenoude Waagh met een heerlijk diner!

De tweede dag begon met bedrijfsbezoeken. De helft van de groep ging onder leiding van Jacqueline eerst naar Strik Patisserie. De andere helft, samen met Juliet, ging eerst naar bakkerij de Bie. Met een kleine tussenstop  om te shoppen in de leuke winkelstraatjes van Nijmegen, wisselden de groepen elkaar af waarna de ochtend eindigde in “De Hemel” waar een lunch klaar stond.

De middag werd doorgebracht in de Millingerwaard, even buiten Nijmegen. Onder deskundige begeleiding werd een struinwandeling door dit bijzondere natuurgebied gemaakt. Blote voeten, haren in de wind en yoga oefeningen om nog meer in je kracht te staan.

De Tweedaagse werd afgesloten in de Millinger theetuin met een sfeervolle High Tea.

 

De Vrouwenvakgroep

De Vrouwenvakgroep van de NBOV is er voor ondernemende vrouwen in de bakkerijsector. Een plek waar geen vraag te gek is en eerlijkheid en geborgenheid vooropstaat. Nieuwkomers worden hartelijk verwelkomd en opgenomen in de groep, die bestaat uit vele verschillende vrouwen, van alle leeftijden en uit alle regio’s, met diverse rollen binnen de onderneming, van een bakkerij met winkel tot vele filialen. Dat maakt de Vrouwenvakgroep tot een uniek en waardevol netwerk.

Benieuwd naar dit netwerk of aanmelden om altijd als eerste persoonlijk te worden geïnformeerd over de activiteiten? Elke vrouwelijke ondernemer die lid is van de NBOV is welkom! Kijk hier voor meer informatie.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan