Nieuw bestuurslid Ellen Grootkarzijn stelt zich voor 

31 mei 2023

Hoi! Ik ben Ellen, 43 jaar, 2 kids van 8 en 2 en woon samen met mijn man - die in de klimaattechniek werkt - in t Harde. Ik heb daar een leuke eigentijdse ambachtelijke brood- en banketbakkerij Grootkarzijn.

 Het bedrijf bestaat sinds 1934 en ik run dit met heel veel plezier samen met mijn team, en met mijn broertje die bakker is. Ik (1 van 4 kinderen) heb de bakkerij in 2010 overgenomen van mijn ouders.

Ik ben trots op mijn mooie bloeiende bedrijf, iets wat ik zonder mijn team en familie nooit had gekund! Een bedrijf runnen gaat immers niet altijd zonder slag of stoot, want de zaken veranderen nogal eens. Het een zie je aankomen, het ander juist niet. Voor zo’n mooi en eerlijk vak blijft het iedere dag weer de moeite waard om op te staan en daarom stap ik ook met veel plezier in het bestuur van deze brancheorganisatie!

Mijn benoeming als bestuurslid van de NBOV voelt goed! Op deze manier kan ik vanuit mijn invalshoek bijdragen aan de vereniging en aan de ontwikkelingen in ons mooie vak en onze bedrijven. Ik zal staan waar ik voor sta, en niet vergeten waar ik vandaan kom. Ik streef de doelen na die gesteld worden door de Ledenraad en houd bij de beleidsvorming in het oog wat het betekent voor onze ambachtelijke bedrijven!

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking