Marie-Hélène Zengerink
Algemeen directeur
0182-693030 |

Nieuwe herfst, nieuw geluid

6 september 2019

De zomerperiode is bijna achter de rug. Voor sommigen een routinematige periode, voor anderen een periode waarin alles anders werd: een geboorte, een overlijden, een nieuwe school, een nieuwe winkel, een verhuizing.

Nu de laatste scholen deze week zijn begonnen, hangen de spandoeken “wij gaan weer naar school” er weer. De files zijn weer terug, de KNVB is alweer weken geleden opgestart, en diezelfde KNVB houdt nog steeds geen rekening met vakantiespreiding, dus ook de eerste blessures zijn er weer. Het kwik is van in de dertig naar onder de twintig graden gezakt en de agenda’s lopen vol. De ‘Ode aan brood’ is weer op tv te zien, er is reclame voor het Nationaal Schoolontbijt, volgende week is het Prinsjesdag, en hoera: de speculaas en kruidnoten liggen weer in de winkel! 

Ook in het NBOV-team in Gouda is er het een en ander veranderd. De zomer was ‘best lastig’, met een krappe bezetting. Sommigen van u hebben dat gemerkt en waren verbaasd dat dat niet alleen u, maar ook ons overkomt. Sinds 1 september zijn we er weer klaar voor: het team is verrijkt met drie nieuwe, enthousiaste collega’s! 

Dat betekent dat we weer volop kunnen werken aan een goede bereikbaarheid en vlotte en deskundige antwoorden op alle vragen van leden - via de telefoon en via e-mail. Omdat wij het contact met u zo belangrijk vinden, zullen we ook iets vaker dan voorheen bijeenkomsten organiseren over interessante onderwerpen.

Daarnaast komen onze bedrijfsadviseurs bij u op bezoek om u te informeren en adviseren. Jaap van der Ham pakt deze rol – naast de u bekende Frans Holtkamp – op. Misschien belt hij u binnenkort voor een afspraak. Dennis Oosterveer (personeel en organisatie; P&O) en Jaclyn van der Linden (juridisch advies) zult u vooral ‘tegenkomen’ aan de telefoon. 

Ik wens u een goed najaar toe!

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking