In de bakkerijsector hebben we veel mooie familiebedrijven. Gelukkig zijn er nog steeds jongeren die graag de bakkerij van hun ouders willen overnemen. Maar dat is niet altijd makkelijk. Zowel voor de opvolgers als voor de stoppers komt er veel bij kijken. Graag geven we een aantal tips.
Tips voor de Stoppers: “De Ambachtelijke Mentoren”
Voor zowel de opvolgers als de stoppers: Bewaak de passie voor het bakkersvak.
Of je nu aan het begin van je loopbaan staat, het stokje overneemt of een stap terug doet, één ding blijft belangrijk: de liefde voor het bakkersvak. Die passie zorgt ervoor dat de geur van versgebakken brood altijd een glimlach op gezichten tovert!
Wil je meer over het onderwerp ‘Opvolging in een familiebedrijf’ weten kom dan op 11 februari naar de NBOV-middag over dit thema. Meer informatie over deze bijeenkomst vind je hier.
Tekst: Miranda Kruithof en Renee de Kuiper