Nu bij NBOV: Collectieve inkoop energie

26 juli 2022

NBOV leden kunnen al een aantal jaar energie inkopen via Hellemans Consultancy. Tot nu toe meestal via individuele aanmeldingen en de tarieven hingen af van o.a. onderscheid groot- of kleinverbruik aansluitingen en tijdstip van aanmelding. Nu kunnen leden ook collectief inkopen bij de NBOV.

De prijsstijgingen voor elektriciteit en gas in het afgelopen jaar zorgen voor onzekerheid. Vandaar dat de NBOV in samenwerking met Hellemans Consultancy start met een collectieve inkoop van energie en gas. Het collectief start vanaf 1 januari 2024. Deze tijd heeft Hellemans Consultancy nodig voor strategische inkoop.

Het collectief zorgt voor:

  • Zekerheid: een vast tarief
  • Voordeel: hoe meer volume, hoe voordeliger het tarief
  • Spreiding: door niet op één moment in te kopen, maar te spreiden wordt de kans kleiner dat tegen het hoogste tarief wordt ingekocht
  • Veiligheid: een expert die constant de markt in de gaten houdt voor NBOV leden en hierover communiceert. 


Elk lid met een variabel contract of een vast contract met een einddatum voor 1 januari 2024 kan zich tot 1 februari 2023 inschrijven voor het NBOV collectief. 

Voor meer informatie zie de ledenvoordeelpagina op onze website. Hier is ook een toelichting op de strategische inkoop te vinden.

 

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan