nbov
gebakjes

Openstaande vacature(s)

 

De NBOV is een organisatie die werkt met en voor de ambachtelijke brood- en banketbakkers. Wij zijn een dynamische organisatie waar recent een nieuwe richting is ingeslagen om een professionaliseringsslag te maken, zodat we onze leden nóg beter van dienst kunnen zijn. Het draait vooral om mensenwerk, met heldere richtlijnen en een prettige werksfeer.

De sfeer in de organisatie wordt met name bepaald door ons team. Hard werken doen wij graag met een glimlach. Wij vinden naast kwaliteit van het werk ook daadkracht, betrokkenheid, helderheid, en een positieve klantgerichte en dienstverlenende instelling belangrijk. Dit alles doen we vanuit ons prachtige pas gerenoveerde kantoor in Gouda.

Wij bestaan uit een gemeleerd team van collega’s. We geven de ruimte aan elkaars individuele persoonlijkheid dus bij ons ben je gewoon jezelf. Innoveren in onze dienstverlening vinden we belangrijk en daarom hechten wij ook veel waarde aan jouw input.

Wij zijn op zoek naar

 

Twee nieuwe collega-adviseurs

 

Als adviseur en belangenbehartiger ben jij hét aanspreekpunt voor onze leden op het gebied van wetgeving uit Den Haag en vice-versa. Je bent als het ware de spin in het web.

 

Als beleidsadviseur gericht op Vakmanschap zorg je ervoor dat de belangen van onze ondernemers behartigd worden in Den Haag. Je maakt ook de vertaalslag van Haagse en Europese wetgeving naar onze leden. Je speelt in op actuele ontwikkelingen: je pikt dat wat belangrijk is voor onze leden er feilloos uit en communiceert dit via verschillende communicatiekanalen. Je vindt het leuk om op locatie in het land jouw kennis te delen met onze leden. De focus van jouw werkzaamheden richt zich op het vakmanschap met de nadruk op voedselveiligheid, hygiëne en onderwijs. Het spreekt voor zich dat dit van belang is in onze branche. Op het gebied van onderwijs zetten wij bijvoorbeeld in op instroming, kwaliteit en ontwikkeling. Een mooie kans voor jou om hieraan mee te werken.

Als bedrijfsadviseur gericht op Ondernemerschap ben jij de linking pin tussen werkbare wet- en regelgeving en de praktijk van alledag. Dat wat voor onze ondernemers noodzakelijk is voor hun bedrijfsvoering en de vertaalslag hiervan naar de wetgever in Den Haag. Jij behartigt de belangen van onze ondernemers in Den Haag én je adviseert onze leden in de meest brede zin van het woord op ondernemerschap, onder andere op het gebied van moderne bedrijfsvoering, financiële mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen. Een veelzijdige baan voor wie de uitdaging aangaat.

 

Profiel

Deze baan is je op het lijf geschreven als jij je herkent in de volgende punten

 • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau op het gebied van bedrijfskunde, bestuurskunde of voeding & gezondheid
 • Je hebt gevoel bij het ondernemerschap en het onderhouden van een professioneel netwerk is voor jou een tweede natuur
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en jouw politieke antenne staat altijd aan
 • Je bent een stevige gesprekspartner met een breed ontwikkelde algemene interesse
 • Je werkt planmatig, gestructureerd en je bent resultaatgericht
 • Je houdt van aanpakken en legt gemakkelijk contact
 • Affiniteit met de sector is een pré, enthousiasme een must

 

Wij bieden jou

 • Een mooi salaris obv een 38-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • 28 vakantiedagen op fulltime basis
 • Alle ruimte om je professioneel te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen
 • Telefoonvergoeding
 • Reiskostenvergoeding
 • Een premievrij pensioen
 • Ruimte voor zelfinitiatief en persoonlijke ontwikkeling

 

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Bij je sollicitatie ontvangen we je cv en zijn we benieuwd waarom je voor de NBOV wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie.

 

Stuur je reactie naar vacature@nbov.nl

Bel voor meer informatie 0182 69 30 30 en vraag naar Anneke Zoethoutmaar, Bedrijfsadviseur personeel & organisatie.