nbov
gebakjes

Openstaande vacature(s)

 

Wij zijn de ondernemersorganisatie die werken met en voor de ambachtelijke brood- en banketbakkers. Als dynamische organisatie verlenen wij op professionele wijze optimaal diensten aan onze leden. Wij lobbyen voor een goed ondernemersklimaat, sluiten een cao, informeren en adviseren onze leden over uiteenlopende onderwerpen. 

Naast kwaliteit van het werk vinden wij daadkracht, betrokkenheid, helderheid, en een positieve klantgerichte en dienstverlenende instelling belangrijk. De sfeer in de organisatie wordt vooral bepaald door ons team. Hard werken doen wij graag met een glimlach vanuit ons modern ingerichte kantoor in Gouda. Wij hebben een gevarieerd team en werken op veel fronten samen. We geven de ruimte aan elkaars individuele persoonlijkheid; dus bij ons ben je gewoon jezelf. Innoveren in onze dienstverlening vinden we belangrijk en daarom hechten wij ook veel waarde aan jouw input. In onze werkzaamheden staat het ondernemerschap centraal, we werken immers met, door en voor ondernemers. 

De functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en talentvolle Junior medewerker met accent op communicatie. Het betreft een startersfunctie. Je krijgt van ons vanaf de eerste dag verantwoordelijkheid en zult een hoop leren van je nieuwe collega’s. Samen werk je aan interne en externe communicatie-uitingen, evenementen, ontwikkeling van ideeën, projecten, wervingsacties voor nieuwe leden en je draagt bij aan de promotie van de ambachtelijke (banket) bakkerij, het vak en het ondernemerschap in de branche. Je springt af en toe bij aan de telefoon en draait je hand niet om voor licht administratief werk. Je bent dus regelmatig hét gezicht van onze organisatie. Jouw expertise zorgt ervoor dat klanten met een glimlach aan het werk kunnen. 
 

Je profiel

Deze functie is je op het lijf geschreven als jij je herkent in de volgende punten:

  • Je beschikt over mbo+ / hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent creatief, houdt van aanpakken en legt gemakkelijk contact.
  • Je hebt een breed ontwikkelde algemene interesse.
  • Je werkt planmatig, gestructureerd en je bent resultaatgericht.
  • Affiniteit met de sector is een pré, enthousiasme een must.

 

Wij bieden jou

  • Een mooi salaris o.b.v. een 38-urige werkweek.
  • 25 vakantiedagen op fulltime basis.
  • Een premievrij pensioen.
  • Alle ruimte voor zelfinitiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

 
We nodigen je graag uit om te solliciteren. Bij je sollicitatie ontvangen we graag je cv en zijn we benieuwd waarom je voor de NBOV wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Stuur je reactie naar vacature@nbov.nl. Bel voor meer informatie 0182 69 30 30 en vraag naar Anneke Zoethoutmaar, Bedrijfsadviseur personeel en organisatie.