Programma Bake Out 2019 is rond. Ben jij erbij?

31 maart 2019

Het programma voor de eerste editie van Bake Out is bekend! Op zaterdagavond 25 mei 2019 organiseren NBOV en SAB in De Rijtuigenloods Amersfoort een gezellige avond uit met workshops, boeiende sprekers, eten, drinken en een groot feest als afsluiting. En dat voor slechts € 15,- per persoon! Bake Out is daarmee hét bedrijfsuitje in de ambachtelijke bakkerijbranche.

De inloop is tussen 18.30 en 20.30 uur. Je wordt ontvangen met een walking dinner en om je heen zijn er diverse workshops en activiteiten waarbij je kunt aansluiten. Doe inspiratie op bij onze nieuwste Meesters Boulanger en Patissier, leer de perfecte foto’s voor je socialmediakanalen te maken en laat je meenemen in de wereld van virtual reality!

 

Sprekers en live band

Vanaf 20.30 uur laten diverse sprekers je op het puntje van je stoel zitten. Shopology laat zien hoe je van iedere klant een fan maakt. De Speld LIVE speelt met een lach in op brancheactualiteiten. Jelle Drijver laat zien wat social media voor jouw winkel kan betekenen. Is er meer? Zeker, maar wie of wat dat is, maken we later bekend! Om 22.00 uur mogen de voetjes van de vloer en eindigen we de avond met een spetterende liveband.

Bake Out 2019 programma

Kaartverkoop op bakeout.nl

De kaartverkoop is gestart. Voor slechts € 15,- per persoon exclusief btw zijn kaarten te bestellen op bakeout.nl. Eten en drinken voor de hele avond is inbegrepen. Bake Out duurt van 18.30 uur tot 0.00 uur. Een ding is zeker: dit event mag je niet missen!

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan