communicatie
winkelruit
 

Social Media posts

25 sep 2020

Hieronder een overzicht van onze laatste posts op Instagram waarbij we verwijzen naar verder informatie op onze of externe websites. 

bakkerijmedewerker

De afgelopen periode is het aantal personen dat positief test op het coronavirus flink toegenomen. Veel regio’s in Nederland hebben het label zorgelijk en de verwachting is dat meer regio’s binnenkort dit label krijgen. De overheid scherpt de regels aan: gezamenlijk moeten we een tweede landelijke lockdown voorkomen. Gebruik daarom onze richtlijnen en blijf communiceren!

coronavirus: veelgestelde vragen

De impact van het coronavirus en de genomen maatregelen zijn groot voor u als mens, ondernemer en werkgever. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen die bij ons zijn binnengekomen. Heeft u een andere vraag? Mail deze dan naar po@nbov.nl of bel 0182 - 69 30 30. 

coronavirus en vakantie buitenland

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zaak, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je werkzaam in de bakkerijbranche en wil je een bedrijf overnemen? Krijg je als startende ondernemer van iedereen adviezen en zie je door de bomen het bos niet meer? Kom dan op maandagmiddag 19 oktober naar de Startersdag die wij samen met het Bakery Institute organiseren.

vlaaikeuring 2020

De kogel is door de kerk: de vlaaikeuring 2020 gaat door! De vlaai is Limburgs trots en de lekkerste vlaai haal je bij de bakker en dat mag iedereen weten. Dit heeft ook de regionale omroep L1 gedacht, want zij doen dit jaar live verslag van de prijsuitreiking! Interesse om mee te doen? 

tummers - ritchie soekhal

NBOV-lid en ambitieus, jong talent Ritchie Soekhlal van Banketbakkerij Tummers: “Als je kan springen, spring dan!” Dat is de belangrijkste tip voor jonge mensen die overwegen een eigen bedrijf te starten. Hijzelf startte anderhalf jaar geleden als ondernemer in de bakkerijbranche door de bekende Banketbakkerij Tummers in Heemstede over te nemen. Bekijk het interview hier.

merk de ambachtelijke bakker

NBOV introduceert nieuw beeldmerk Dé Ambachtelijke Bakker. Met het beeldmerk kunnen NBOV-leden  duidelijk maken dat zij dé ambachtelijke bakker of banketbakker zijn. Ook interesse in een muurbord? 

coronavirus

Voor de 'oude gevallen' (met einde loondoorbetalingsverplichting voor 1 april 2020) waaraan vanwege arbeidsongeschiktheid een transitievergoeding is betaald of verschuldigd is, kan nog t/m 30 september een compensatie aanvragen. Bekijk hier de voorwaarden en meer info

wij blijven bakken

Voor het maken, vervoeren en verkopen van uw producten gebruikt u energie. Er zijn, ook in coronatijd, wellicht mogelijkheden om te besparen op energie(kosten). Kijk ook eens naar alternatieven.

lobbyen: een vak apart

Lobbyen is een vak apart – en een van de kernactiviteiten van een brancheorganisatie. NBOV-directeur Marie-Hélène Zengerink geeft een inkijkje in het lobbywerk van de afgelopen periode