Social Media posts

9 november 2020

Hieronder een overzicht van onze laatste posts op Instagram waarbij we verwijzen naar verder informatie op onze of externe websites. 

coronavirus: richtlijnen

Het blijft belangrijk om de Richtlijnen Verantwoord Winkelen ambachtelijke bakkerij en de Richtlijnen Winkelen en de openbare ruimte te blijven toepassen in uw winkel(s). Op deze pagina vindt u de laatste versie van de richtlijnen.

cadeaupakketten

Een lekker cadeau van de bakker – voor bijvoorbeeld een verjaardag, Moederdag, Sinterklaas of de kerstperiode – is leuk om te geven en fijn om te krijgen. Het loont daarom de moeite om een of meer cadeaupakketten in uw assortiment op te nemen. Er zijn wel regels en richtlijnen waarmee u rekening moet houden. In dit artikel vindt u daarvan een overzicht.

lobbyen: een vak apart

Vanuit de overheid is het dringende advies om in publieke ruimtes een mondkapje te dragen in de strijd tegen het coronavirus. De NBOV is daarom een samenwerking aangegaan met Gastvrijmondkapje.nl. Een normaal mondkapje verbergt het vriendelijke gezicht van u of uw medewerkers. Deze transparante mondkapjes bieden een mooie oplossing: ze zijn hygiënisch en gastvrij. En u krijgt als NBOV-lid 10% korting op de reguliere prijs. 

coronavirus

We krijgen veel vragen binnen over corona en wat nou precies de stappen zijn die er in bepaalde situaties moeten worden genomen. Bijvoorbeeld: wat te doen als u of één van uw medewerkers verkoudsheidsklachten heeft? We hebben dit overzichtelijk voor u op een rijtje gezet.

coronavirus: veelgestelde vragen

De impact van het coronavirus en de genomen maatregelen zijn groot voor u als mens, ondernemer en werkgever. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen die bij ons zijn binnengekomen. Heeft u een andere vraag? Mail deze dan naar po@nbov.nl of bel 0182 - 69 30 30. 

coronavirus en vakantie buitenland

Heb jij altijd al gedroomd van een eigen zaak, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ben je werkzaam in de bakkerijbranche en wil je een bedrijf overnemen? Krijg je als startende ondernemer van iedereen adviezen en zie je door de bomen het bos niet meer? Kom dan op maandagmiddag 19 oktober naar de Startersdag die wij samen met het Bakery Institute organiseren.

tummers - ritchie soekhal

NBOV-lid en ambitieus, jong talent Ritchie Soekhlal van Banketbakkerij Tummers: “Als je kan springen, spring dan!” Dat is de belangrijkste tip voor jonge mensen die overwegen een eigen bedrijf te starten. Hijzelf startte anderhalf jaar geleden als ondernemer in de bakkerijbranche door de bekende Banketbakkerij Tummers in Heemstede over te nemen. Bekijk het interview hier.

merk de ambachtelijke bakker

NBOV introduceert nieuw beeldmerk Dé Ambachtelijke Bakker. Met het beeldmerk kunnen NBOV-leden  duidelijk maken dat zij dé ambachtelijke bakker of banketbakker zijn. Ook interesse in een muurbord? 

wij blijven bakken

Voor het maken, vervoeren en verkopen van uw producten gebruikt u energie. Er zijn, ook in coronatijd, wellicht mogelijkheden om te besparen op energie(kosten). Kijk ook eens naar alternatieven.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan