Sociale partners denken mee in coronacrisis

14 april 2020

De werkgeversorganisaties NVB en NBOV en de werknemersorganisaties FNV en CNV Vakmensen zijn trots op alle 2.000 werkgevers en 50.000 medewerkers die werkelijk alles op alles zetten om de bakkersbedrijven in deze uitzonderlijke tijd door de coronacrisis te loodsen om de 17,4 miljoen Nederlanders van brood en banket te voorzien! 

Het allerbelangrijkste: volg de instructies van het RIVM en het kabinet op en geef elkaar daarvoor ook de gelegenheid - thuis en op het werk. Werkgevers en medewerkers hebben een gezamenlijke  verantwoordelijkheid om de risico’s op eventuele besmetting te verkleinen. Sommige richtlijnen lijken in de dagelijkse praktijk soms lastig uit te voeren, maar daarvoor bedenken werkgevers en medewerkers samen creatieve én verantwoorde oplossingen.

 

Informatie

Graag wijzen wij u op de uitgebreide informatie die de werkgevers- en werknemersorganisaties beschikbaar stellen:

De sociale partners denken met u mee. Als dat mogelijk is, komen ze met oplossingen - voor de gehele branche of voor individuele ondernemers en medewerkers. Zo zorgen we er samen voor dat we vooruit kunnen.

 

Heeft u vragen?

Neemt u dan contact op uw eigen werkgevers- of werknemersorganisatie of mail naar info@sociaalfondsbakkersbedrijf.nl zodat zij u kunnen doorverwijzen.

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking