bakker bij de oven
 

Themacafés

De NBOV organiseert ieder voorjaar Themacafés door heel Nederland. Tijdens de bijeenkomsten kunt u als ondernemer in gesprek met voorzitter en directeur van de NBOV. Dit jaar bezoeken wij in de maand maart zes steden waarbij u tussen 16.00 uur en 18.30 uur van harte welkom bent om mee te praten. 

Het programma bestaat uit drie delen:

 

 1. Geef social media een boost met Embrosa app
  Als bakker bent u goed in uw vak, weet u alles van uw producten en kent u uw klanten. Maar bereikt u de (potentiele) klanten ook al via social media? Stichting Ambachtelijke Bakkerij geeft u hier graag tips over en heeft een app ontwikkeld die  u helpt bij inspiratie, planning en gebruik van uw social media. Sandra Pluim laat u graag de mogelijkheden zien. 
   
 2. Ontwikkelingen in de cao
  De cao loopt eind juli 2020 af. Jos den Otter en Marie-Hélène Zengerink gaan in op de ontwikkelingen van het arbeidsvoorwaardenbeleid in de bakkerijsector. 
   
 3. Welke zaken spelen bij u in de praktijk
  Tot slot is er nog gelegenheid om zaken te bespreken die u zelf naar voren brengt en ook te horen hoe uw collega’s omgaan met praktijksituaties. 

 

Na afloop staat er soep met een broodje voor u klaar.

 

Beeldmerk

Als u nog geen exemplaar van het muurbord Dé Ambachtelijke Bakker of Dé Ambachtelijke Banketbakker heeft aangevraagd, nemen wij die graag voor u mee. Vermeld dan op het aanmeldformulier alstublieft of u deze wilt ontvangen. Lees hier meer over het beeldmerk.

Aanmelden Themacafés 2020

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat