Doe mee met Happy Saturday 

De eerste zaterdag na Blue Monday wordt ieder jaar door de ambachtelijke bakkers, banketbakkers en chocolatiers van Nederland omgedoopt tot Happy Saturday. Waar Blue Monday bekend staat als de meest deprimerende dag van het jaar is Happy Saturday de tegenhanger waarmee de deelnemende ondernemers een positief tegengeluid willen geven. Dit jaar valt Happy Saturday op zaterdag 22 januari 2022. Klanten worden deze dag extra in het zonnetje gezet en op een vrolijke manier bedankt dat ze lokaal hun producten kopen.

Ondernemers die meedoen, geven een eigen invulling door hun klanten te verrassen met een Happy Saturday lekkernij of een goodie bag met verschillende producten. De NBOV stelt onderstaande communicatiemiddelen ter beschikking. 

Social Post Maker 

Met de Social Media Post Maker maakt u eenvoudig en in een paar klikken een (online) post die bij uw bedrijf past. Om een eigen post te maken, heeft u alleen een eigen foto nodig. Kies een ontwerp, upload uw foto en zet uw boodschap online! Vergeet hierbij de #happysaturday niet! 

Klik hier om naar de social post maker te gaan

Beeldmateriaal

Onderstaand beeldmateriaal kunt u gebruiken om bijvoorbeeld uw producten te voorzien van het logo Happy Saturday 2022. Ook kunt u onderstaand materiaal gebruiken voor het (laten) maken van een advertentie of flyer. 

Happy Saturday 2022 logo nbov bakker
Happy Saturday 2022 neutraal
Happy Saturday 2022 logo nbov banketbakker

Happy Saturday logo NBOV de Ambachtelijke Bakker

Happy Saturday logo neutraal

Happy Saturday logo NBOV de Ambachtelijke Banketbakker

Happy Saturday logo's neutraal

Happy Saturday A4-printvel logo’s neutraal

Happy Saturday logo neutraal

Happy Saturday logo NBOV de Ambachtelijke Bakker

Happy Saturday 2021 logo NBOV de Ambachtelijke Banketbakker

Persbericht

Laat iedereen in uw omgeving weten dat u meedoet aan Happy Saturday 2022. Download onderstaand persbericht, pas de rode tekst aan en verstuur het bericht naar uw perscontacten. 

Persbericht Ambachtelijke bakkers trakteren klant op Happy Saturday

Tips

  • Gebruik bij berichten op sociale media de hashtag #happysaturday, zodat we gezamenlijk de aandacht op deze dag vestigen
  • Start vanaf Blue Monday tot en met Happy Saturday met communiceren over deze actie. 
  • Informeer uw medewerkers over deze actie en zorg ervoor dat uw klanten in een extra warm bad terecht komen.


Samenwerking

De initiatiefnemers van Happy Saturday zijn een groep ambachtelijke bakkers die met de ondersteuning van Bakkerij Support in 2019 begonnen met de actie #appelrakker. De actie is uiteindelijk begin 2020 omgezet naar Happy Saturday. De NBOV is in 2021 aangesloten. 

Artikelen / NBOV
Succesvolle Happy Saturday
Artikelen / Branche
Ambacht trakteert op Happy goodiebag of traktatie