FoodBase

Kennis is onmisbaar in de ambachtelijke bakkerij. FoodBase brengt de bakkerijsector naar een hoger niveau via mbo- en praktijktrainingen voor onder andere bakkers, leidinggevende, verkoop- en procesmedewerkers. Naast de opleidingen en trainingen biedt FoodBase zakelijke diensten aan op het gebied van Marketing & Positionering, Sensoriek & Technologie en Hygiëne & wetgeving. FoodBase heeft alle ingrediënten voor succesvol ondernemen. 


Verhoog de kennis en motivatie bij medewerkers met een training, laat iemand met een frisse blik naar je winkel kijken met een winkelbeoordeling, krijg inzicht in je productkwaliteit met een productbeoordeling of til hygiëne naar een hoger niveau met hygiëne advies. Alle diensten en trainingen van FoodBase zorgen voor kwaliteitsverhoging en uiteindelijk dus rendement in euro’s, werkplezier en motivatie. 


Bij FoodBase sta jij als vakmens centraal. Als vakmensen onder elkaar delen we kennis, geven we advies en zorgen we voor zekerheid en bekendheid. We bundelen onze krachten om goede en verse voeding te maken. Van vakmens tot vakmens.


Meer informatie
FoodBase
FoodBase Trainingen
 

Andere thema’s