Marie-Hélène Zengerink
Algemeen directeur
0182-693030 |

Trots

18 juni 2018

 

Trots! Dat ben ik op de nieuwe online Bakkerszaken, op de nieuwe website die erachter ‘hangt’, en vooral ook op het team in Gouda dat deze mooie prestatie heeft geleverd! U vond in de ledenenquête dat de NBOV moderner, sneller en digitaler moet zijn. Hierbij het resultaat!

Deze vernieuwde nieuwsbrief en website sluiten aan op de presentatie van het nieuwe logo en de huisstijl tijdens de ALV in april. Onderdeel van de NBOV van de toekomst, met een nieuwe werkwijze, een nieuwe cultuur en uitstraling. 

 

Belangen

Naar buiten toe moet de NBOV een sterke organisatie zijn die uw belangen als ambachtelijke brood- en banketbakker behartigt. In politiek Den Haag en Brussel en in samenwerking met andere organisaties in de sector.

Als ‘klant’ van de NBOV moet de dienstverlening u toegevoegde waarde bieden en vooral helder, leesbaar en makkelijk toe te passen zijn. Niet alleen achteraf als u problemen heeft, maar vooral proactieve informatie die 24/7 beschikbaar is. Als dat nodig is, aangevuld met advies op maat van onze adviseurs.

De actualiteiten op de NBOV-website zijn gericht op de rollen die u dagelijks invult.

De website wordt daarmee een centraal onderdeel van de dienstverlening. De actualiteiten van de NBOV zijn gericht op de rollen die u dagelijks invult. U bent immers in de eerste plaats vakman, met vragen over voedselveiligheid en allergenen. U bent daarnaast ook werkgever en wilt weten hoe u de cao toepast of wat u in een arbeidsovereenkomst zet. Als ondernemer moet u eigenlijk alles weten wat er in uw bedrijf omgaat. 

En omdat dat heel veel is, kunt u ook daarvoor bij de NBOV terecht. Niet alleen met vragen, maar ook met toepassingen die het voor u als ondernemer makkelijker maken. 

 

Samenleving en samenwerking

Ook geven we uw rol in de samenleving aandacht: nieuwe winkelconcepten, nieuwe producten, prijswinnaars, het Nationaal Schoolontbijt, leerbedrijven. De samenwerking tussen de NBOV-leden in de vereniging heeft een vaste plaats in de informatievoorziening, net als de samenwerking van de NBOV met partijen binnen en buiten de sector.
 
Ik ben benieuwd wat u van uw nieuwe website vindt. En of u ideeën heeft voor nog meer onderwerpen en rubrieken. Wij horen ze graag!

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan