Marie-Hélène Zengerink
Algemeen directeur
0182-693030 |

Trots – deel 2

7 april 2019

Mijn allereerste blog heette ‘Trots’. Een schermafdruk van die blog presenteerden we op 9 april, in het jaaroverzicht tijdens de algemene ledenvergadering van de NBOV. En trots ben ik nog steeds - misschien wel in overtreffende trap. 

Dat verandering af en toe schuurt, weten we allemaal. Maar we mogen best trots zijn op alles wat we, of beter gezegd: ‘ze’ – namelijk bestuur en medewerkers - in het afgelopen jaar voor de NBOV-leden realiseerden: 

Een nieuwe koers 
Een nieuw logo
Een nieuwe huisstijl
Een nieuwe manier van werken 
Een nieuwe organisatie
Een nieuwe focus
En een nieuwe werkomgeving. 

Misschien vraagt u ‘Was dat dan nodig?’ en ‘Wat levert mij dat op’? 
Het antwoord is: ja, dat is nodig, om je als ondernemersorganisatie aan te passen aan nieuwe ontwikkelingen. 

U moet uw bedrijf aanpassen aan de wensen van uw klant, nieuwe grondstoffen, producten of productiemiddelen, of de eisen van de overheid. Datzelfde geldt voor een ondernemersorganisatie. Ook daar is niets vanzelfsprekend: informatie is tegenwoordig overal te vinden, adviezen kun je overal krijgen. Dat de NBOV u informatie levert op het moment dat u er écht iets aan heeft, en toegespitst op úw bedrijf, dat maakt onze dienstverlening uniek en van toegevoegde waarde. Wie kan u beter adviseren dan adviseurs die de branche kennen en weten wat er omgaat in uw bedrijf? Maakt u er alstublieft gebruik van, daarvoor bent u immers lid. En ook daar zijn wij trots op! 

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan