Van welke regels heeft u last?

23 juli 2018

U kunt nu een bijdrage leveren aan minder regels in de bakkerijsector! De NBOV wil graag weten welke regels in de weg zitten, zodat we die samen met de overheid kunnen vereenvoudigen. Wilt u meedenken? Geef u dan op voor de rondetafelbijeenkomst op 3 september 2018.

De NBOV heeft de afgelopen jaren samen met u hard gewerkt om de regeldruk voor de bakkerijbranche te verminderen. Zo ontstond bijvoorbeeld de bhv-tool Help123, waarmee u veel gemakkelijker aan de wettelijke bhv-eisen kunt voldoen.

 

Opzet rondetafelbijeenkomsten

De bhv-tool laat zien dat regels wel degelijk eenvoudiger kunnen. Tijdens de rondetafelbijeenkomst kunt u ons daarom laten weten welke regels voor u lastig, complex of onhandig zijn in uw dagelijkse werk. De bijeenkomsten worden begeleid door adviseurs van Sira Consulting, die onze sector kennen.

Wat doen we met de knelpunten?

Sira Consulting verzamelt na het gesprek de knelpunten. Dit gebeurt voor alle branches (slagers, kappers, bloemisten en schoenherstellers) die meedoen met de maatwerkaanpak regeldruk. Daarna zoeken zij met ondernemers, de overheid en de branches naar praktische oplossingen. 

Praktische informatie

  • Datum en tijd: 3 september 2018, 16.00-17.30 uur. Na afloop staan er soep en broodjes klaar, zodat u na de files naar huis kunt. 
  • Plaats: NBOV-kantoor in Gouda.
  • Aantal deelnemers: 7-10 ondernemers.
  • Aanmelden: stuur een e-mail naar Johan Weggeman.
Artikelen / Branche
TEK-regeling geopend, maar reken je niet rijk
Artikelen / Branche
Landelijke challenge winkelgebieden
Artikelen / Info en advies
Belastingregels bestelauto's veranderen per 2025