Verkoopsucces centraal tijdens voorjaarstraining Vrouwenvakgroep

7 april 2019

Verkoopsucces boeken met je team: daar draaide het om tijdens de jaarlijkse voorjaarstraining van de Vrouwenvakgroep van de NBOV, op maandag 25 maart bij De Veldkeuken Amelisweerd in Bunnik. 

Na een rondleiding door de net geopende biologische bakkerij van De Veldkeuken stond een lekkere lunch klaar. Daarna was het tijd voor de training ‘Actief verkopen: tips voor inspiratie en plezier voor jou en je verkoopteam’. Trainers Sophie Lourens-van der Leest en Dirk Goijert van de Nationale Bakkerij Academie verzorgden een interactieve training over verkoopsucces. Dat verkoopsucces ligt vooral ook in het herkennen van je eigen kracht. Over en weer wisselden de deelnemers tips uit, wat weer tot inspiratie leidde voor het eigen team. 

Dit jaar is er voor het eerst voor gekozen om in de training één onderwerp aan de orde te laten komen; dit werd erg gewaardeerd, omdat er zo meer tijd was om de diepte in te gaan. De middag werd afgesloten met een netwerkborrel.

De volgende bijeenkomst van de Vrouwenvakgroep is op dinsdag 14 mei 2019 in Gouda, met een bezoek aan een bijzondere ‘experience’. Binnenkort volgt meer informatie hierover op de pagina Bedrijfsbezoek.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat