Volgende winnaar EZK Energy Award gezocht

19 augustus 2021

Heeft u in 2020 of 2021 de energiehuishouding in uw bedrijf zo efficiënt en duurzaam mogelijk gemaakt, of bent u hiermee bezig? Dan kunt u zich inschrijven voor de EZK Energy Award Bedrijven 2021. Dat kan tot en met 4 november 2021 17.00 uur.

Een jury beoordeelt de aanmeldingen en nomineert drie bedrijven, waarvan uiteindelijk één bedrijf de titel wint. De winnaar ontvangt, naast de award, een geldbedrag van € 25.000 en krijgt aandacht via de (sociale) media.

Creatieve toepassing van huidige technieken

“Als jury kijken we naar de creatieve toepassing van huidige technieken, waarmee ondernemers bijdragen aan de klimaatdoelstelling”, vertelt juryvoorzitter Esther Pijs. “Zoals de mooie toepassingen vorig jaar: de kringloopeconomie, monomestvergisting en geothermie, waarin bedrijf én omgeving vergroenen. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven.”

EZK Energy Award

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt de prijs beschikbaar. Door het uitreiken van de award wordt duidelijk welke technische en innovatieve mogelijkheden er zijn om energie te besparen. Op 27 januari 2022 maakt de jury de winnaar bekend en is de feestelijke uitreiking van de award.

Meer informatie

Meer informatie leest u op EZK Energy Award Bedrijven. Daar kunt u ook uw bedrijf aanmelden.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan