Voorjaarstraining Vrouwenvakgroep

De Vrouwenvakgroep van de NBOV is een uniek netwerk van ondernemende vrouwen in de bakkerijsector. Voor de leden van de Vrouwenvakgroep organiseert de NBOV elk jaar een voorjaarstraining ergens in het land. De training is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Op maandag 25 maart 2019 organiseert de NBOV voor leden van de Vrouwenvakgroep de voorjaarstraining “Actief Verkopen: tips voor inspiratie en plezier voor jou en je verkoopteam”. Wij zijn te gast bij De Veldkeuken Amelisweerd in Bunnik.

 

Programma

12.00 - 12.30 uur - inloop
12.30 - 13.30 uur - lunch
13.30 - 17.00 uur - workshop (met een pauze in het programma)
17.00 - 18.00 uur - netwerkborrel

 

Aanmelden

Vrouwenvakgroepleden ontvangen een persoonlijke uitnodiging. Zij kunnen zich voor 15 maart 2019 aanmelden via onderstaand formulier. Geen Vrouwenvakgroeplid? Neem contact op met Jacqueline Loef om vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen. Een collega-ondernemersvrouw als introducée meenemen? Wij zorgen voor een persoonlijke uitnodiging. Bel Jacqueline Loef, 0182 69 30 57, of mail naar loef@nbov.nl.

 

Nieuw in 2019: we doen alles samen!

In navolging van de bedrijfsbezoeken en de Tweedaagse is de voorjaarstraining in 2019 landelijk georganiseerd. Ook nieuw is dat de middag deze keer uitgebreid aan één onderwerp wordt gewijd.

 

Over de locatie

De Veldkeuken bestaat sinds 1999. Eigenaren René van der Veer en Juliette Borggreve vertellen ons hoe zij hun mobiele biologische keuken begonnen met een fietskarretje en uitgroeiden tot een economisch gezond bedrijf, zonder de ideële uitgangspunten en doelstellingen uit het oog te verliezen.

 

Over de training

Zijn jouw verkoopmedewerkers de verkoophelden van je winkel? Lukt het om de klanttevredenheid te verhogen, bestaande klanten te behouden en nieuwe klanten in de winkel ontmoeten? Leidt de inzet van jouw verkoopmedewerkers tot meer omzet? Hiermee gaan we aan de slag in de workshop Verkoopsucces.
 

Trainers

Sophie Lourens-van der Leest
Sophie heeft jarenlang als opleidingskundige en trainer bij een bakkerij gewerkt. Sinds 2017 werkt zij als zelfstandig opleidingskundige en HRD-adviseur via haar eigen bureau Phie.

 

Dirk Goijert
Van origine is Dirk brood- en banketbakker. Hij heeft inmiddels jarenlange ervaring als trainer in de bakkerijbranche en daarbuiten. Naast verkooptrainingen is Dirk ook gespecialiseerd in organisatiekunde en procesmanagement. Hij is in staat op alle niveaus aan te sluiten bij de klant.

Aanmelden Voorjaarstraining Vrouwenvakgroep