Vrouwenvakgroep: ‘online wandelen’ voor nieuwe energie

4 maart 2021

Op maandag 22 maart organiseert de Vrouwenvakgroep van de NBOV een online bijeenkomst rondom ‘nieuwe energie’. Beweging en persoonlijk contact worden daarin gecombineerd, om te ontdekken waar je nieuwe energie van krijgt. Leden van de Vrouwenvakgroep ontvangen de uitnodiging voor de bijeenkomst per mail.

Het thema van de bijeenkomst is: “Nieuwe Energie: wandelen met je collega-ondernemersvrouw vanuit je eigen omgeving”. De bijeenkomst staat onder leiding van een professionele wandelcoach, die je met een individuele en een gezamenlijke wandelopdracht nieuwe ideeën en energie laat opdoen. Tijdens de afsluitende online netwerkborrel kunnen ervaringen worden uitgewisseld.

De bijeenkomst duurt van 15.00 tot 17.00 uur.
 

Volgende bijeenkomst

Op maandag 31 mei van 14.00 tot 16.00 uur is een volgende Vrouwenvakgroepbijeenkomst gepland. Daarin komt een personeelsgerelateerd onderwerp aan de orde. Vooralsnog is dit ook een online bijeenkomst, maar als er tegen die tijd meer mogelijk is, vindt de bijeenkomst plaats in het NBOV-kantoor.

De Vrouwenvakgroep is er voor ondernemende vrouwen in de bakkerijsector en biedt onder andere bijeenkomsten die gericht zijn op persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Meer informatie over de Vrouwenvakgroep

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan