Vrouwenvakgroep zoekt naar parels

7 mei 2018

Op dinsdag 15 mei 2018 organiseert de NBOV speciaal voor ondernemersvrouwen van de Vrouwenvakgroep een inspirerende middag met bedrijfsbezoeken en tijd voor ontmoeting. Het thema is 'Parels van het platteland’.

Het programma voor deze middag kunt u hieronder lezen. Vrouwenvakgroepleden hebben hun persoonlijke uitnodiging voor deze middag al ontvangen. Wilt u ook nog deelnemen aan deze interessante middag? Neem dan contact op met Jacqueline Loef, coördinator van de Vrouwenvakgroep, via 0182 69 30 57 of loef@nbov.nl. Zij weet of u nog kunt aansluiten bij de groep.

 

Kennismaken?

Nog geen lid van de Vrouwenvakgroep, maar wel geïnteresseerd? Neem ook dan contact op met Jacqueline Loef. “Ondernemersvrouwen met interesse in de Vrouwenvakgroep zijn altijd van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen zij ervaren of de Vrouwenvakgroep aansluit bij hun verwachtingen. Ik vertel hen graag meer over de bijeenkomsten”, zegt Loef.

 

Nog meer activiteiten

Naast de bedrijfsbezoeken komt de Vrouwenvakgroep ieder jaar in februari of maart bij elkaar voor voorjaarstrainingen en in de herfst voor een tweedaags evenement. Dit jaar is dat op 8 en 9 oktober in Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018.

 

Programma bedrijfsbezoeken Vrouwenvakgroep

De middag start in Bilthoven met een lunch in het voormalig postkantoor, dat is omgedoopt tot PK Bar & Kitchen. Een sfeervolle locatie met oude elementen zoals het hoge plafond, grote ramen, zuilen en het ornament bij de voordeur. Hierna steken we de straat over naar Top’s Edelgebak, waar Arjan en Saskia Bras-Top ons vertellen over de historie van hun bedrijf, laten zien hoe het nu is en een inkijkje geven in de toekomstplannen van de onderneming. Naast de winkel in Bilthoven hebben zij ook vestigingen in Zeist en Soest.

Vitamine Vers

Vervolgens vertrekken we naar Maartensdijk. Hier bezoeken we Landwaart Culinair. In 1987 begon Wim Landwaart zijn groente- en fruitspeciaalzaak. Met zijn vrouw Riet, zonen Eelco en Willem en een hecht team gemotiveerde medewerkers groeide het bedrijf verder uit. Henrik Wullems, winnaar van de Gouden Gard in 2011, maakt er mooie patisserie. Wim: “Wij werken met korte lijnen om het beste uit ons bedrijf te halen. We richten ons op een breed palet aan smaken en verrassen onze klanten steeds opnieuw met onze producten en service.”

Nog meer Top

Voordat de middag wordt afgesloten met een borrel bij Sabrosa in Soest, bezoekt de Vrouwenvakgroep de Chocolaterie en IJssalon van Top’s in Soest, die twee jaar geleden verhuisde vanaf een andere plek in de Soesterbergsestraat en opnieuw werd ingericht. 

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat