Werk mee aan de opleiding Boulanger niveau 4

3 februari 2019

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe opleiding Boulanger niveau 4. Daarbij is de inzet van broodbakkende NBOV-leden nodig, zodat de opleiding voldoet aan de eisen die het werkveld stelt. Wilt u meedenken en meewerken? 

Voor de opleiding Boulanger niveau 4 werkt de NBOV-commissie Onderwijs samen met vertegenwoordigers van de ROC’s met bakkerijopleidingen, Vereniging De Meesters, het BoulangerieTeam, het Bakery Institute, de Nationale Bakkerij Academie en Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB, voorheen Kenwerk).

De Paritaire commissie bestaat uit drie bakkerijdocenten, de SBB-coördinator en, namens het bedrijfsleven, Hans Som (coach BoulangerieTeam), Wietse Schiere (Meester Boulanger/BoulangerieTeam) en Wilfred Haafs (Meester Boulanger). 


Begeleidingscommissie

Onze specialisten hebben uiteraard een klankbord (Begeleidingscommissie) nodig om de plannen voor de nieuwe opleiding te toetsen. En wat denkt u van het maken van passende lesstof, examens en het eventueel bijscholen van docenten én leerbedrijven? Genoeg te doen en te bespreken voor broodbakkende NBOV-leden die met veel belangstelling uitkijken naar de eerste gediplomeerde Boulangers (niveau 4).

Wilt u meedoen en helpen de opleiding vorm te geven? Meld u dan aan voor de Begeleidingscommissie Boulanger bij Paul Passchier (passchier@nbov.nl)

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan