Wijzigingen P&O-gebied op komst. Bezoek onze infomiddagen!

17 oktober 2019

De NBOV organiseert speciaal voor haar leden infomiddagen die volledig in het teken staan van de vele wijzigingen op P&O-gebied. Op het kantoor in Gouda laten onze adviseurs zien welke wijzigingen vanaf 1 januari 2020 ingaan en wat de effecten zijn op uw bedrijfsvoering. Zo krijgt u o.a. een update van de brancheontwikkelingen, de WAB, verlofregelingen en fiscaliteiten.  

De inloop is vanaf 14.45 uur. Tussen 15.00 en 17.00 uur is er aandacht voor: 

  • Update NBOV- en brancheactualiteiten door directeur Marie-Hélène Zengerink.
  • Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB): de wetswijzigingen met de nadruk op het aangaan en eindigen van arbeidsovereenkomsten worden besproken door juridisch bedrijfsadviseur Jaclyn van der Linden.
  • Verlofregelingen en  compensatieregeling transitievergoeding uitgelegd door bedrijfsadviseur personeel en organisatie Dennis Oosterveer.
  • Fiscaliteiten en werkkostenregeling (WKR): wat kan je doen, wat niet en wat is er nieuw? Bedrijfsadviseur personeel en organisatie Anneke Zoethoutmaar praat u hier graag over bij. 

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. 

 

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan voor de eerste vijf middagen tot en met 18 oktober 2019. Voor 28 en 29 oktober kan er aangemeld worden tot en met 24 oktober 2019. Per middag is er plaats voor maximaal 15 leden. U mag één introducé meenemen.

 

Heeft u een vraag? Neem dan contact met een van onze adviseurs op 0182 – 69 30 30 of po@nbov.nl

Het hele artikel lezen? Log in of word lid van de NBOV
Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking