Adviseur met focus op personeel en organisatie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Draag jij de ambachtelijke bakkers in Nederland een warm hart toe? En maak jij graag echt impact?
Wij zijn op zoek naar een

Adviseur met focus op personeel en organisatie

Binnen ons team van adviseurs ben jij de spin in het web als het gaat over eerstelijnsadvies. Jij adviseert onze leden over allerlei zaken die in hun bedrijf spelen met de nadruk op personeel en organisatie.

Je speelt in op actuele ontwikkelingen op je vakgebied: je pikt dat wat belangrijk is voor onze leden er feilloos uit en vertaalt dit in praktische informatie op onze website en op bijeenkomsten. Je vindt het leuk om jouw kennis te delen met onze leden. De focus van jouw werkzaamheden richt zich op het ondernemerschap met de nadruk op informatievoorziening van arbeidsvoorwaarden. Het spreekt voor zich dat dit van belang is in onze branche.

 

Jouw profiel

Deze baan is je op het lijf geschreven als jij je herkent in de volgende punten
▪ Je beschikt over HBO werk- en denkniveau op het gebied personeel en organisatie
▪ Je hebt gevoel voor verhoudingen en bent servicegericht
▪ Je bent een stevige gesprekspartner met een breed ontwikkelde algemene interesse
▪ Je werkt planmatig, gestructureerd en je bent resultaatgericht
▪ Je houdt van aanpakken en legt gemakkelijk contact
▪ Affiniteit met de sector is een pré, enthousiasme een must

 

Wij zijn

De NBOV is een organisatie die werkt met en voor de ambachtelijke brood- en banketbakkers. Wij zijn een dynamische organisatie waar de pijlers Ondernemerschap, Werkgeverschap en Vakmanschap hoog in het vaandel staan. Het draait bij ons vooral om mensenwerk, met heldere richtlijnen en een prettige werksfeer.

De sfeer in de organisatie wordt met name bepaald door ons team. Hard werken doen wij graag met een glimlach. Wij vinden naast kwaliteit van het werk ook daadkracht, betrokkenheid, helderheid, en een positieve klantgerichte en dienstverlenende instelling belangrijk. Dit alles doen we vanuit ons kantoor in Gouda.

Wij bestaan uit een gemêleerd team van collega’s. We geven de ruimte aan elkaars individuele persoonlijkheid dus bij ons ben je gewoon jezelf. Innoveren in onze dienstverlening vinden we belangrijk en daarom hechten wij ook veel waarde aan jouw input.

 

Wij bieden jou

▪ Een mooi salaris o.b.v. een 38-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring
▪ 28 vakantiedagen op fulltime basis
▪ Alle ruimte om je professioneel te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen
▪ Telefoon
▪ Reiskostenvergoeding
▪ Een premievrij pensioen
▪ Ruimte voor zelfinitiatief en persoonlijke ontwikkeling


We nodigen je graag uit om te solliciteren. Bij je sollicitatie ontvangen we je cv en zijn we benieuwd waarom je voor de NBOV wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie.

Stuur je reactie naar vacature@nbov.nl
Bel voor meer informatie 0182 69 30 30 en vraag naar Anneke Zoethoutmaar, Bedrijfsadviseur personeel & organisatie.