cupcakes framboos

Disclaimer

 

Website

De NBOV besteedt veel zorg aan de betrouwbaarheid en de volledigheid van de informatie op de NBOV-website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Als u ziet dat informatie op deze website niet klopt, laat het ons dan weten via het contactformulier.

Bezoekers en gebruikers van deze website kunnen geen rechten ontlenen aan de inhoud van de NBOV-website. Sommige links op de NBOV-website verwijzen naar websites die niet van de NBOV zijn. De NBOV heeft geen invloed op de inhoud van deze websites. De NBOV is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van de NBOV-website en voor het gebruik van websites waarnaar links op de NBOV-website verwijzen.

NBOV-leden hebben toegang tot exclusieve ledeninformatie op de NBOV-website. Daarvoor logt u in met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Niet-leden mogen deze informatie alleen gebruiken met toestemming van de NBOV. 

 

E-mail

De informatie in een e-mail van de NBOV is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Alleen de geadresseerde mag deze informatie gebruiken. Is een e-mail van de NBOV niet voor u bedoeld? Dan vragen wij u de inhoud niet te gebruiken, de afzender direct te informeren en het bericht te verwijderen. 

De informatie in e-mails van de NBOV is vertrouwelijk. Het is niet toegestaan om deze informatie te verspreiden, vermenigvuldigen of openbaar te maken zonder voorafgaande toestemming van de NBOV. De NBOV is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade die verband houdt met risico’s die verbonden zijn aan het elektronisch verzenden van berichten.