banketbakker

Veelgestelde vragen

 

Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over de NBOV en het NBOV-lidmaatschap. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact op met het secretariaat van de NBOV op 0182 69 30 30.

NBOV

Waar vind ik consumenteninformatie over brood?
Uitgebreide informatie over brood, inclusief recepten voor en met brood, vindt u op brood.net.

Hoe kan ik de online nieuwsbrief Bakkerszaken ontvangen?
Meld u aan op de pagina Bakkerszaken.

 

Lidmaatschap

Hoe kan ik mijn naam- en adresgegevens wijzigen? 
U kunt uw gegevens wijzigen op de Mijn NBOV-pagina. Daar kunt u uw persoonlijke gegevens en die van uw filialen wijzigen.

Hoe kom ik aan informatie over het NBOV-lidmaatschap?
Lees meer over de lidmaatschapsvormen van de NBOV op deze website. Of geef uw adres door (via het contactformulier, of bel 0182 69 30 30). U ontvangt dan zo snel mogelijk een informatiepakket.

Hoe word ik lid van de NBOV? 
U kunt zich aanmelden via het formulier Inschrijven lidmaatschap/serviceabonnement. Lukt dat niet, dan kunt zich telefonisch aanmelden via 0182 69 30 30.  

Hoe kan ik mij aanmelden voor de Vrouwenvakgroep? 
U kunt zich aanmelden voor de Vrouwenvakgroep via het formulier Inschrijven lidmaatschap/serviceabonnement. Lukt dat niet, mail dan naar info@nbov.nl.

Hoe kom ik aan een gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn NBOV?

  • Ieder actief ondernemerslid kan inloggen op de website met zijn lidnummer en wachtwoord. 
  • Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door in het inlogscherm op 'Wachtwoord vergeten' te klikken. 
  • Heeft u een serviceabonnement, gratis abonnement op Bakkerszaken, of bent u ere- of oud-ondernemerslid? Dan kunt u niet inloggen op de website. Ereleden en oud-ondernemers kunnen contact opnemen met de NBOV om inloggegevens te ontvangen.

Website

Kan ik als NBOV-lid mijn gegevens in Mijn NBOV wijzigen?
U kunt uw gegevens wijzigen in de Mijn NBOV pagina. U kunt uw persoonlijke en de gegevens van uw filialen wijzigen.

Het lukt me niet om in te loggen. Wat moet ik doen?
Bel of mail ons via info@nbov.nl of 0182 69 30 30, dan kijken we met u mee.

Waar vind ik informatie over …?
Als u op zoek bent naar specifieke informatie, kunt u de zoekfunctie van de website gebruiken. Op de homepage ziet u een balk waarin staat: ‘Waar kunnen we u mee helpen?’. Typ in deze balk uw zoekterm in, en u krijgt een overzicht van informatie op de website die met uw zoekterm overeenkomt. U kunt ook op het vergrootglas in de rechterbovenhoek van de website klikken en daar uw zoekterm invullen.