Bake Out ‘19: groot succes!

27 mei 2019

Zaterdagavond 25 mei was de Rijtuigenloods in Amersfoort dé plek voor ambachtelijk brood- en banketbakkend Nederland. Tijdens Bake Out ’19 beleefden zij een geweldige avond vol entertainment, inspiratie en lekker eten. Met een kleine 600 bezoekers was de avond een groot succes. De toon werd al gezet bij binnenkomst: een robot heette iedereen persoonlijk welkom en overhandigde iedereen een macaron. 

Binnen kon iedere bezoeker zijn eigen nieuwsgierigheid volgen: gezellig bijpraten tijdens een walking dinner, een compliment ontvangen die speciaal daarvoor door ‘complimentenmeisjes’ werden uitgedeeld, de perfecte selfie maken via een Magic Mirror en direct op social media plaatsen of een van de 20-minuten workshops volgen die overal in oude treinwagons werden gegeven. 

 

Verder kijken dan de deegroller 

Vervolgens was er in snel tempo een programma met inspirerende sprekers: socialmedia-expert Jelle Drijver spoorde de aanwezigen aan om verder te kijken dan de deegroller lang is, Chantal Riedeman vertelde hoe je van elke klant een fan maakt, en De Speld Live bracht een flitsende nieuwsshow over actualiteiten uit onze branche. Songwriter en rapper Diggy Dex sloot dit gedeelte af met een wrap-up van de avond op de melodie van zijn nummer Treur niet. Daarna barstte het feest los met een spetterend optreden van de Coronas; een achtkoppige live-band, waarna het nog lang onrustig bleef in de Rijtuigenloods.

 

Bake Out is een gezamenlijk event van NBOV en Stichting Ambachtelijke Bakkerij

 

Bake Out'19 in beeld 

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking