Bereid je voor op wettelijke toegankelijkheidseisen

14 december 2023

Om (digitale) producten en diensten toegankelijk te maken voor mensen met een beperking, werd in 2019 de Europese Toegankelijkheidsrichtlijn gepubliceerd en breed aangenomen. Momenteel wordt deze richtlijn omgezet in Nederlandse wetgeving en zal vanaf 28 juni 2025 in werking treden. 

MKB-Nederland en VNO-NCW gaan in samenwerking met de Rijksoverheid bedrijven/ondernemers zo goed mogelijk informeren over de interpretatie en impact van de wetgeving, door onder andere de organisatie van een reeks van 8 informatieve webinars.

Webinar over EU-toegankelijkheidsrichtlijn - e-handelsdiensten

Op woensdag 20 december (15.30 - 17.00 uur) wordt het vijfde webinar georganiseerd onder de titel: ‘Al klaar voor 2025? Bereid je voor op wettelijke toegankelijkheidseisen van e-handelsdiensten’

Deelnemers aan het gratis webinar worden meegenomen in de brede scoop van alle veranderingen. Er wordt laten zien welke kansen toegankelijkheid biedt en complexe richtlijnen worden vertaald naar praktische tips. Tevens bieden we handelingsperspectief zodat eenvoudiger aan de wetgeving voldaan kan worden. De richtlijn heeft impact op zowel fabrikanten/leveranciers van e-handelsdiensten, maar ook op bedrijven/ondernemers die deze producten gebruiken.  

 

Interesse? Aanmelden kan via: Webinar: 'Al klaar voor 2025? Toegankelijkheidseisen van e-handelsdiensten' - MKB Toegankelijk

Wil je meer informatie?
Bekijk dan www.mkbtoegankelijk.nl, de projectwebsite van het programma MKB Toegankelijk van MKB-Nederland en VNO-NCW.

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking