BoulangerieTeam naar Nantes voor twee wedstrijden

15 oktober 2019

Het BoulangerieTeam reist met twee teams af naar de vakbeurs Serbotel die van 20 tot en met 23 oktober 2019 wordt gehouden in Nantes. Het ene team doet mee aan het EK Boulangerie, terwijl het andere team zich mengt in de strijd om de Mondial du Pain.

Het EK-team bestaat uit Kris Huijsman, Bas Goossen en Gerrit Huckriede. Zij gaan een showtafel maken met als centrale thema de Nederlandse bakkerij door de jaren heen. Kris is verantwoordelijk voor de viennoiserie, Bas maakt het brood en Gerrit zorgt voor het showstuk. Dit team staat onder leiding van coach Peter Bienefelt. Nederland neemt het op tegen België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje, Oekraïne en Zwitserland.

Het andere team, bestaande uit Wietse Schiere, Roy Schepers en coach Hans Som, doet mee aan de Mondial du Pain. Het is voor de tweede keer dat Nederland deelneemt aan deze wedstrijd. Tegenstanders zijn Amerika, Australië, België, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Filipijnen, Frankrijk, Italië, Japan, Mali, Mexico, Peru, Spanje, Taiwan en Zwitserland. Met het centrale thema Sport maken zij een showtafel die bestaat uit een showstuk, diverse broden, sandwiches en viennoiserie producten.

Niets missen van deze wedstrijden? Volg het BoulangerieTeam dan op Facebook en Twitter! Meer informatie over het BoulangerieTeam staat op www.boulangerieteam.nl.

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking