Doet u mee met de Villa Joep-taartenmaand?

13 jan 2021

Villa Joep initieert en financiert onderzoek naar neuroblastoom-kinderkanker. In februari 2021 organiseren zij de Villa Joep-taartenmaand: bakkers maken een taart en doneren de winst aan Villa Joep.

Op de afbeelding ziet u een voorbeeldtaart van bakker Joppen, die meedoet met de Villa Joep-taartenmaand. Als bakker kunt u natuurlijk ook een eigen creatie maken. Het idee is dat bakkers de opbrengst van de Villa Joep-taarten na aftrek van kosten doneren aan Villa Joep. Dat kan via de website van Villa Joep.

Hieronder kunt u een flyer downloaden die u in de winkel kunt laten zien.

Villa Joep en neuroblastoom

In Nederland krijgen 25 tot 30 kinderen per jaar de diagnose neuroblastoom. Het is een van de meest agressieve vormen van kinderkanker: 60-70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. De onderzoeken die Villa Joep financiert, hebben geleid tot nieuwe inzichten en doorbraken, maar er is nog een lange weg te gaan totdat er medicijnen zijn die kinderen met neuroblastoom kunnen genezen.

Villa Joep is er trots op dat 100% van de ontvangsten uit donaties en acties besteed wordt aan onderzoek. Villa Joep werkt alleen met vrijwilligers, maakt geen kosten voor bijvoorbeeld een kantoor en zoekt sponsors voor de promotie. Meer informatie: www.villajoep.nl.

Voorbeeldtaart Villa Joep-taartenmaand

Villa Joep: flyer winkel Villa Joep-taartenmaand

Artikelen / Branche
Radar duikt in hoge kosten betalingsverkeer voor ondernemers
Artikelen / Branche
Gouden Gard 2021 voor Nick Banus
Artikelen / Branche
Ondernemers gezocht voor MKB-Toets wegwerpverpakkingen