Feest

22 april 2019

Het is alweer twee weken geleden dat ons verbouwde kantoor feestelijk werd heropend. ‘Time flies’ - ik heb het weleens tegen een Chinees gezegd, die mij er daarna fijntjes op wees dat niet de tijd vliegt, maar wijzelf. We rennen immers achter onszelf aan, om maar te zorgen dat alles op tijd af is, klaarstaat en verzorgd is. Druk, druk, druk met van alles en nog wat en dat doen we allemaal zelf!

Maar terug naar 9 april. Ik vond het een beetje jammer dat er wat minder leden op de algemene ledenvergadering waren, maar ook dat heeft te maken met de ‘rat race’ waar we met zijn allen in zitten; keuzes maken is dan het devies. Gouda was die dag het middelpunt van onze jaarvergadering, waarvoor natuurlijk geen betere locatie was te bedenken dan ons vernieuwde kantoor. Aan de buitenkant lijkt er weinig veranderd, afgezien van de stoep die een trede heeft gekregen, omdat de grond in Gouda onder je voeten wegzakt. 

De binnenkant van het gebouw is wel degelijk veranderd: open werkplekken waar medewerkers elkaar nog meer ontmoeten en de samenwerking nog gemakkelijker verloopt. Dit staat voor mij symbool voor de veranderde NBOV.

... een Chinees wees mij er fijntjes op dat niet de tijd vliegt, maar wijzelf.

Samen met de medewerkers hebben wij 2 jaar geïnvesteerd om de visie en missie duidelijk te krijgen voor de toekomst. De vraag van de ondernemer verandert - en zonder ondernemer geen NBOV, dus daar moeten wij mee-veranderen. Mocht u in de buurt zijn, loop dan gerust binnen in het vernieuwde kantoor: u zult verrast zijn, en ook voor u hebben wij een flexibele werkplek, mocht u onderweg zijn.

Feestelijke groet,

Jos den Otter

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat