Geldmaat heropent 260 sealbagautomaten

31 maart 2021

Geldmaat heeft samen met de banken een structurele oplossing uitgewerkt voor het veilig verpakt afstorten van contant geld in een sealbagautomaat. Onderdeel van deze oplossing is dat ondernemers die gebruik maken van deze automaten een sealbagstorting vanaf 31 maart altijd vooraf moeten aankondigen in hun eigen beveiligde bankomgeving. Banken hebben hun klanten hierover geïnformeerd. 

Vanaf vandaag heropent Geldmaat ruim 260 sealbagautomaten. Wekelijks komen er 10 tot 15 sealbagautomaten van Geldmaat bij. Deze sealbagautomaten zijn dagelijks geopend van 07.00 – 23.00 uur. Op de locatiewijzer van Geldmaat vindt u de dichtstbijzijnde sealbagautomaat. 

Over Geldmaat

Sinds 2019 neemt Geldmaat stapsgewijs de geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank over. Deze geldautomaten worden gelijkmatig over Nederland verspreid zodat iedereen gemakkelijk geld kan blijven opnemen en storten. Via de locatiewijzer op geldmaat.nl is de overdracht van de geldautomaten te volgen. Hierop staan alle geldautomaten van Geldmaat, ABN AMRO, ING en Rabobank. De Locatiewijzer wordt direct bijgewerkt als een automaat van de banken overgaat naar Geldmaat. 

Artikelen / Branche
Deel sealbagautomaten weer open vanaf 25 januari
Artikelen / Branche
Banken sluiten afstortautomaten uit veiligheidsoverwegingen
Artikelen / Branche
Geldmaat neemt sealbagautomaten over