Gezocht: ondernemers die meebeslissen over het bakkersonderwijs

14 november 2019

Wilt u als ondernemer en bakker ook vakkundige jonge mensen in uw bedrijf? Dan is dit uw kans om daaraan bij te dragen! De kerngroep Brood en Banket van Examenwerk heeft namelijk een vacature voor een meedenker: een bakkerondernemer die meehelpt om beroepsgerichte beoordelings- en exameninstrumenten voor de brood- en banketopleidingen te ontwikkelen.

In de kerngroep Brood en Banket werken bakkerondernemers en docenten samen aan manieren om toekomstige brood- en banketbakkers te beoordelen en te examineren. Op dit moment bestaat de kerngroep overwegend uit docenten, terwijl het bijzonder belangrijk is dat ook ondernemers hierover meedenken.

Het gaat om een flexibele functie die goed te combineren is met een andere baan. Het aantal uren is in overleg; u krijgt een passende vergoeding. De NBOV-commissie Onderwijs wil graag dat het nieuwe lid van de kerngroep ook plaatsneemt in deze NBOV-commissie (dat gaat om 5 vergaderingen per jaar), om informatie te halen en te brengen en een bredere kijk te krijgen op het beroepsonderwijs in de bakkerijsector.

Meer informatie over de functie is te vinden op de website van Examenwerk.

Werkgeverschap
Update: Ontwikkelingen rond cao-onderhandelingen
Artikelen / Info en advies
Goed nieuws over hoge indexeringen van de huurprijs
Artikelen / NBOV
Verdiepingsworkshop: Ontslag op Staande Voet