Hulp bij decemberdrukte: Get Jobs Done

5 november 2021

De drukke laatste maanden van het jaar komen eraan. Tegelijkertijd kampen veel ondernemers met personeelstekort, waardoor de planning van het werk hoofdbrekens oplevert. De NBOV heeft daarom een nieuw ledenvoordeel: Get Jobs Done. Dit platform brengt ondernemers en studenten met elkaar in contact en kan u uit de brand helpen bij de decemberdrukte!

Get Jobs Done is een online platform waarop ondernemingen en studenten elkaar kunnen vinden. U plaatst een opdracht, en studenten die deze willen uitvoeren, kunnen erop reageren. Denk aan opdrachten als Sinterklaaspakketten inpakken, kerstpakketten bezorgen, oliebollen bakken, of flyeren.

 

Voordelen

  • Get Jobs Done is geen uitzendbureau, dus er is geen gedoe met contracten. De contracttijd en het te verdienen bedrag worden vooraf bepaald.
  • Get Jobs Done regelt de overeenkomst en de afhandeling van de betaling.
  • U kunt de opdracht zelf opstellen, maar er zijn ook enkele voorbeeldopdrachten aangemaakt op de NBOV-pagina van Get Jobs Done.
  • Voor het plaatsen van een opdracht bij Get Jobs Done betaalt u normaal een service fee van 20% over de opdrachtwaarde. Voor NBOV-leden geldt een speciaal tarief van 15%. Dat betekent dat het plaatsen van een opdracht van € 500 geen € 100 kost, maar € 75.

 

Kijk voor de volledig afspraken met Get Jobs Done op de ledenvoordeelpagina.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat