Inschrijving BakkersVakWedstrijden geopend

12 oktober 2018

De inschrijving voor de BakkersVakWedstrijden 2018 is geopend. Bakkers die willen meedoen, meten zichzelf en met hun collega’s. Aanmelden is mogelijk tot 9 novembervia de website BakkersVakWedstrijden

Op de website staat ook het wedstrijdboekje met daarin alle informatie voor deelnemers, zoals de wedstrijdvoorwaarden en de spelregels per product. Bakkers die vorig jaar hebben meegedaan, krijgen het boekje per post thuisgestuurd.

 

Producten inleveren

Producten die ter keuring worden aangeboden, moeten dinsdag 13 november tussen 13.00 uur en 16.00 uur worden ingeleverd bij het Fries Congrescentrum in Drachten. Nieuw dit jaar is dat degene die de producten inlevert bij binnenkomst een envelop met wedstrijdnummers krijgt, zelf de producten moet uitpakken en voorzien van nummers. Alle producten worden dinsdagavond beoordeeld door ervaren juryleden.

 

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking is op woensdag 14 november. Vanaf 15.00 uur zijn de zalen in het Fries Congrescentrum geopend en kan iedereen de wedstrijdproducten en showtafels bekijken. De prijsuitreiking begint om 17.00 uur en is in handen van cabaretier, zanger en presentator Arno van der Heijden.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan