Bakeronline logo

Webshop, websites en apps

Bakeronline is dé specialist in online bestellen en betalen voor bakkers, patissiers en chocolatiers. Met ruim 2000 klanten verspreid over heel Europa is Bakeronline de wereldwijde marktleider in gepersonaliseerde webshops, websites en bestelapps voor onze branche. De oplossingen van Bakeronline dragen bij aan het verhogen van de omzet én aan een efficiëntere verwerking van uw bestellingen. De gemiddelde online besteding ligt bijna 4x hoger dan in fysieke winkels en het is mogelijk met één druk op de knop een productielijst te generen voor een hele dag. 

Bakeronline webshop voorbeeld

NBOV-ledenvoordeel

NBOV-leden krijgen zowel korting op de eenmalige inrichtingskosten van de webshop (20%) als op de maandelijkse licentiekosten (10%). Hierdoor betaal je bij aanvang slechts € 600,- voor de inrichting (i.p.v. € 750,-). De maandelijkse licentiekosten, waar hosting, support en updates bij zijn inbegrepen, bedragen € 49,50 (i.p.v. € 55,-). Als lid van de NBOV bespaar je dus € 216,- in het eerste jaar en € 66,- in de daarop volgende jaren.

 

Aanmelden?

Wenst u meer informatie of een demo? Neem dan contact op met commercieel directeur Karel van den Heuvel via telefoonnummer 06-50932172 of e-mailadres karel@graaggedaan.nl. Wilt u zich aanmelden bij Bakeronline? Maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Aan de hand van uw lidmaatschapsnummer kan Bakeronline vaststellen dat u een actief lid bij de NBOV bent.

 

Aanmelden Bakeronline