NBOV-leden in de prijzen tijdens Bakkersvakwedstrijden

Op woensdag 9 november zijn de jaarlijkse Bakkersvakwedstrijden gehouden in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Verschillende NBOV-leden zijn tijdens de feestelijke uitreiking in de prijzen gevallen. Hieronder een kort overzicht.

Thijn van Randwijk van Nijstad de Echte Bakker uit Oosterwolde is uitgeroepen tot Talent van het Jaar. Jordi Vliegendehond van bakkerij Vliegendehond in Wolvega werd tweede. Féra de Vries van Bakkerij Boonstra in De Knipe werd in deze categorie derde.

Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk werd Nederlands kampioen Koekbakken. Team Herman Schepers uit Sleen en Rienst Sybesma uit Boksem vielen ook in de prijzen en werden tweede en derde.

In de categorie Banketbakken werd Marten Boonstra uitgeroepen tot winnaar. Daarnaast viel Bakkerij Vreugdenhil na hun winst in de categorie Koekbakken ook in de categorie Banketbakken in de prijzen met een mooie tweede plek. 

Echte Bakker Herman Schepers uit Sleen werd Nederlands Kampioen Broodbakken. Bas Gommans en Vincent Nollen eindigden respectievelijk op de tweede en derde plaats. 

 

De NBOV feliciteert alle winnaars en deelnemers met deze prachtige prestaties!

Artikelen / Info en advies
Slim zakendoen: Creatieve oplossingen bij hogere kosten
Artikelen / Info en advies
Een sollicitant een dagje laten meedraaien, kan dat?
Artikelen / Info en advies
Koperverbinding KPN stopt binnenkort