NBOV-leden scoren goed tijdens BakkersVakWedstrijden

14 november 2019

Tijdens de BakkersVakWedstrijden die op woensdag 13 november in Drachten werden georganiseerd, deden verschillende NBOV-leden goede zaken. Vincent Nollen van Bakkerij Nollen won de bokaal voor de beste brood-, koek- en banketbakker.

Ook de NBOV-leden Bakkerij Vreugdenhil, Echte Bakker Piet Haaksma, Echte Bakker Herman Schepers, Bakkerij Vliegendehond, Bakkerij Haafs, Bakkerij van de Mortel, Bakkerij Schuiteman en Stadsbakkerij de Diamanten Ring haalden de top 10 Kampioen BakkersVakWedstrijden.

Dit jaar kende de jaarlijkse wedstrijd 186 deelnemers. Er waren prijzen in twintig categorieën. Bakkerij Verba uit Brakel behaalde maar liefst vier trofeeën: de taart-, de mediterraan brood-, de cake- en de verwentrofee.

Deze editie van de BakkersVakWedstrijden had ook een primeur: voor het eerst werden honderd punten toegekend in de categorie chocolade, een eer die Bakkerij van der Bijl uit Kollum ten deel veel. Deze bakkerij behaalde de tweede plaats in de Banketbakkers top 5, gedeeld met Banketbakkerij Stoffer. Ook Echte Bakker Steenbergen en Bakkerij Heslinga haalden de top 5 bij de banketbakkers.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan