Terugblik op een inspirerende middag met jonge ondernemers

20 oktober 2022

Woensdag 19 oktober was de eerste NBOV bijeenkomst met jonge ondernemers. Bij Bierbouwerij Oijen was er een inspirerende sessie door topscheidsrechter en voormalig bakker Bas Nijhuis. Daarnaast was er een 'shooting experience' en de mogelijkheid om te netwerken met een lekker biertje in de hand. 

De middag was voor ondernemers die sinds kort een eigen zaak hebben, en voor aankomende ondernemers die een zaak gaan overnemen of de wens hebben een eigen bakkerij te starten. Zij lopen tegen dezelfde zaken aan die goed met elkaar met elkaar besproken werden.

Naast de ruimte die er was om te netwerken, werd er aandachtig geluisterd naar een lezing van topscheidsrechter Bas Nijhuis. Bas legt de link tussen topsport en het runnen van een bakkerij en weet dit op een enthousiaste manier te brengen. Bas was contstant op zoek naar reuring in zijn bakkerij. Met grappige anekdotes wist hij er een boeiend, maar ook inspirerend verhaal van te maken.

Na de lezing werd er geoefend met verschillende wapens; blaaspijp, handboog, kruisboog en luchtbuks. Uiteraard werd hier een wedstrijdelement aangekoppeld, de winnaar ging naar huis met eigen gebrouwen biertjes. We waren tenslotte aanwezig bij een bierbrouwerij.

Het was een geslaagde middag en een mooie start voor een jaarlijks terugkerend netwerkmoment! 

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking