Vlaaikeuring 2020 gaat aangepast door

17 september 2020

De kogel is door de kerk: de vlaaikeuring 2020 gaat door! De vlaai is Limburgs trots en de lekkerste vlaai haal je bij de bakker en dat mag iedereen weten. Dit heeft ook de regionale omroep L1 gedacht, want zij doen dit jaar live verslag van de prijsuitreiking! De organisatie heeft wel een aangepast programma samengesteld waarbij geen enkel risico wordt genomen met de gezondheid van de betrokkenen.

Vlaaikeuring 2020 gaat aangepast door

Deelname aan deze editie van de vlaaikeuring is geheel gratis. Er zijn twee wedstrijdvlaaien die ingeleverd moeten worden: de Abrikozenvlaai en de Linzen-Kersenvlaai. De vlaaien worden dinsdag 13 oktober 2020 bij de bakker op locatie opgehaald. Uiteraard worden hierbij de RIVM-adviezen en -richtlijnen toegepast.

 

De fysieke bijeenkomst in de Oranjerie Roermond komt te vervallen. Daarvoor in de plaats zal omroep L1 op woensdag 14 oktober online een live verslag doen van de prijsuitreiking via hun Facebook-pagina. De organisatie is verheugd met deze samenwerking en verwacht op deze manier alsnog een breed publiek te bereiken. 

Doet u mee?

Interesse om mee te doen? Stuur dan een email naar marketing@bakeplus.nl

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat