Voorjaarstraining Vrouwenvakgroep: de 7 breingeheimen

16 maart 2022

Op maandag 4 april 2022 organiseert de NBOV exclusief voor alle vrouwelijke ondernemers (partners of zakelijke partners van NBOV-leden) de voorjaarstraining. Thema is ‘De 7 Breingeheimen die elke ondernemer wíl kennen’. De training gaat over de manier waarop marketing het brein van kopers beïnvloedt.

Tijdens de training neemt trainer Chantal Riedeman je in een sneltreinvaart mee door de belangrijkste neuromarketingtechnieken en inzichten uit de gedragspsychologie. De voorbeelden in de presentatie zijn heel divers en komen uit verschillende branches. Ze gaan áltijd over communicatie; schriftelijk (online, social media, website en instore- communicatie) én mondeling. Je gaat naar huis met een enorme hoeveelheid inspiratie en praktische tips & tricks!

Over de trainer

Chantal Riedeman is de enige Blijmaker van Nederland. Ze is een inspirerende spreker, energieke trainer en ambitieuze ondernemer. Ze wordt blij van haar kinderen, vrienden, werk en reizen. Ze heeft waardevolle werkervaring opgedaan bij IKEA en V&D en heeft met Shopology de afgelopen 12,5 jaar uiteenlopende bedrijven succesvol geïnspireerd en getraind.

  • De training is op maandag 4 april van 12.00 – 18.00 uur, in het NBOV-kantoor in Gouda.
  • De training is gratis voor partners of zakelijke partners van NBOV-leden.
  • Meer informatie: Jacqueline Loef, via 0182-693030 of loef@nbov.nl

Aanmelden kan via Voorjaarstraining Vrouwenvakgroep.

Geen aparte contributie meer voor Vrouwenvakgroep

Het bestuur van de NBOV vindt het belangrijk om meer leden te betrekken bij de vereniging, op de manier die hij of zij wenst. Daarom is tijdens de algemene ledenvergadering op 13 oktober 2021 besloten om een Ledenraad in te stellen, en meer te werken met commissies en netwerkgroepen. Ook valt deelname aan de Vrouwenvakgroep vanaf 2022 onder het ondernemerslidmaatschap van de NBOV. Er wordt geen aparte contributie meer in rekening gebracht. Wel wordt voor sommige bijeenkomsten, zoals de Tweedaagse, een eigen bijdrage gevraagd.

Oproep: stuur ons je mailadres

We willen graag de ondernemende vrouwen in ons ledenbestand rechtstreeks per mail benaderen. Het kan zijn dat je die mail via een ander e-mailadres wilt ontvangen dan het mailadres waarop je bedrijf Bakkerszaken en onze Ledenmails ontvangt. Geef in dat geval je mailadres of dat van de ondernemende vrouw binnen het bedrijf door via info@nbov.nl.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan