Vrouwen Netwerk bezochten Gent voor Tweedaags event

30 juni 2023

Het Vrouwen Netwerk van NBOV heeft onlangs een onvergetelijke Tweedaagse in Gent beleefd. Het evenement bood de leden de mogelijkheid om te genieten van de prachtige stad, de unieke activiteiten en bovenal elkaars gezelschap. Van een betoverende boottocht door de grachten tot het creëren van een eigen Gruut-biertje en een bezoek aan de gerenommeerde Chocolade Academy van Callebaut, de Tweedaagse was een groot succes.

Een betoverende boottocht:

De dag begon met een betoverende boottocht door de schilderachtige grachten van Gent. Onder de stralende zon genoten de deelnemers van de serene omgeving en de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. De prachtige uitzichten en de gezellige sfeer zorgden voor een onvergetelijke ervaring.

Het avontuur van de bieralchemist bij Stadsbrouwerij Gruut:

De dames kregen de kans om hun eigen Gruut-biertje te creëren op basis van kruidenextracten. Onder deskundige begeleiding kregen ze uitleg over het brouwproces en ontdekten ze de geheimen achter het ambacht van het brouwen. Na een interactieve sessie gingen alle deelnemers naar huis met een uniek gebrouwen bier.

Een bezoek aan de chocoladefabriek:

Een absoluut hoogtepunt van de Tweedaagse was het bezoek aan een chocoladefabriek te Wieze. De deelnemers werden ondergedompeld in de wereld van chocolade en kregen de kans om het productieproces van dichtbij te zien. Ze werden verrukt door de heerlijke geuren en smaken van verse chocolade en leerden over de kunst van het chocolade maken op het hoogste niveau.

Bezoek aan Gent en Callebaut Fabriek

Conclusie:

De Tweedaagse in Gent was een buitengewoon succesvol evenement voor het Vrouwen Netwerk van NBOV. De betoverende boottocht, het avontuur van de bieralchemist bij Stadsbrouwerij Gruut, het bezoek aan de chocoladefabriek en de overnachting in Hotel Monasterium Poortackere zullen lang in het geheugen blijven hangen. Het Vrouwen Netwerk kijkt uit naar meer inspirerende en gezellige momenten in de toekomst.

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking