Vrouwenvakgroep heeft Middelburg in the picture

2 oktober 2019

 

Dertig ondernemersvrouwen van de Vrouwenvakgroep bezochten op 30 september en 1 oktober Middelburg. Er was een aantrekkelijk programma samengesteld, waarbij ontmoeting en leren centraal stonden.

Na de ontvangst op maandagmiddag, waarbij een Zeeuwse bolus natuurlijk niet kon ontbreken, werd een rondvaart gemaakt door de grachten van Middelburg. Hierbij moest de nodige gymnastiek gedaan worden om de vele lage bruggen te passeren. De vrolijke schipper vertelde boeiend over de geschiedenis van Middelburg. Na de rondvaart genoot de groep van een shared dinner in een van de mooiste gebouwen van Middelburg, de Kloveniersdoelen.

 

Smakelijke plaatjes

Op dinsdagochtend leerden de fotografiespecialisten van Percy’s Agency de ondernemersvrouwen tips en tricks over foodfotografie. Tijdens de workshop kwam naar voren dat foodfotografie niet duur hoeft te zijn, het gebruik van behang, een schaaltje eieren of een theedoek al het verschil kan maken voor een goede foto. Enthousiast ging iedereen aan de slag en het resultaat was verbluffend! Iedereen kreeg een passende attentie van de NBOV mee: een statief voor de smartphone om ook in de eigen bakkerij of winkel te kunnen oefenen.

Na de lunch was het tijd voor een spannende escaperoom en gps-tocht. Na dit actieve middagprogramma vormde een hamburgerproeverij de gezellige afsluiting van deze geslaagde Tweedaagse.

Artikelen / Info en advies
Acrylamidehalte ontbijtkoek vaak te hoog
Artikelen / NBOV
Laat je mening horen: sluit je aan bij het NBOV ledenpanel!
Artikelen / Info en advies
Vanaf 2025 zero-emissiezones in werking