Vrouwenvakgroep Tweedaagse

De Vrouwenvakgroep van de NBOV is een uniek netwerk van ondernemende vrouwen in de bakkerijsector. Jaarlijks organiseert de NBOV voor leden van de Vrouwenvakgroep de Tweedaagse, waarop netwerken en leren elkaar afwisselen.

Een meerdaags programma met mensen uit verschillende huishoudens heeft in 2020 nog te veel haken en ogen, en de coronamaatregelen zitten bovendien het speciale karakter van de Tweedaagse in de weg. Daarom is dit jaar gekozen voor een aantrekkelijk en inspirerend eendaags evenement op dinsdag 29 september 2020 in Utrecht, een van de gezelligste steden in ons land: bruisende winkelstraten, echte studentenstad en culturele hotspot met prachtige musea zoals het Centraal Museum, Museum Speelklok, Spoorwegmuseum en meer. En ook de beste fietsstad ter wereld, met de enige plek waar fietsfiles bestaan.


 
Programma 
 

  • 09.30 uur: Start bij Landwinkel Mariënwaerdt met koffie en iets lekkers.

  • 11.00 uur: Rondleiding in het nieuwe stadskantoor met uiteenzetting over 20 jaar renovatie Utrecht: project CU2030. De grootste bouwput van Europa vanuit een samenwerking: Rijk/Provincie, NS, Klepierre en Jaarbeurs, waarin gedurende 20 jaar het centrum voor een groot deel wordt vernieuwd: Jaarbeurs, Station, Hoog Catharijne, Tivoli/Vredenburg.

  • 12.30 uur: Smakelijke lunch bij trendy hotspot in het centrum.

  • 14.00 uur: Inspiratie Utrecht bij (kleine) speciaalzaken in het centrum, op eigen gelegenheid op de fiets.

  • 16.30 uur: Genieten van Utrecht vanaf het water door de grachten.

  • 18.30 uur: Afsluitend diner bij een van de leukste restaurants in de stad. 

Vrouwenvakgroepleden hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Nog geen Vrouwenvakgroep-lid, maar wel geïnteresseerd? Neem dan contact op met Jacqueline Loef: 0182 69 30 30 of loef@nbov.nl

Artikelen / Branche
Help consumenten bij gezonde keuze
Artikelen / Voedselveiligheid
Warenwetbesluit: loopt u op schema?
Artikelen / Voedselveiligheid
Aandachtspunten bij bakkerszout