Patisserie Huize van Wely benoemd tot Hofleverancier

14 november 2023

Patisserie Huize van Wely vereerd met de Koninklijke onderscheiding van Hofleverancier, uitgereikt door de Commissaris van de Koning. Deze prestigieuze erkenning, toegekend door Koning Willem-Alexander, is voorbehouden aan bedrijven met een onberispelijke reputatie, die een vooraanstaande positie innemen in de regio. Voor Huize van Wely vormt dit de ultieme bekroning op 100 jaar vakmanschap.

Huize van Wely telt zeven winkels, waarvan vijf in Nederland, verspreid over Noordwijk, Heemstede, Haarlem en Amsterdam (Beethovenstraat en Gelderlandplein), en twee vestigingen in Jakarta, Indonesië. De officiële uitreiking was Noordwijk, de plek waar het verhaal van Huize van Wely ruim 100 jaar geleden begon.

NBOV feliciteert Huize van Wely met deze prachtige onderscheiding!

Aanvraag Hofleverancier

Om in aanmerking te komen voor het predicaat Hofleverancier moet een onderneming ten minste 100 jaar bestaan. Het predicaat wordt alleen ter gelegenheid van een bijzonder jubileum of bij een zeer bijzondere gebeurtenis in het bedrijf verleend. De titel is een prachtig visitekaartje en geeft aan dat uw bedrijf solide is en een lange bestaansgeschiedenis heeft. De NBOV ondersteunt leden bij het aanvragen van dit predicaat. Kijk voor meer informatie over het predicaat op de pagina Hofleverancier.

Artikelen / Info en advies
Informatieplicht Energiebesparing uitgesteld
Artikelen / Branche
De Crompouce: wat kan wel en wat niet?
Artikelen / Info en advies
Vervang dit verouderde pinapparaat