Speciaal gevelbord ‘Dé Ambachtelijke Bakker’ voor Nollen

24 maart 2022

In 2021 bestond Bakkerij Nollen uit Hengevelde en omstreken 100 jaar. Ter gelegenheid daarvan ontving de bakkerij in november 2021 het predicaat hofleverancier. De NBOV overhandigde het jubilerende bedrijf daarom onlangs een speciaal exemplaar van het gevelbord met het beeldmerk ‘Dé Ambachtelijke Bakker’, dat is voorzien van een oranje kroon.

De feestelijkheden rondom het jubileum werden vanwege de coronamaatregelen grotendeels uitgesteld tot dit voorjaar. Voor klanten waren er al wel drie speciale jubileumproducten: jubileumbrood van Hans Som, jubileumtaart van Heidi, de winnares van de Nollen-jubilieumbakwedstrijd, en een receptenboek met recepten van onder andere Meester Boulanger en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven.

Bakkerij Nollen begon in 1921 met een winkel in Hengevelde, en heeft inmiddels 15 eigen winkels en 325 medewerkers. Op dit moment staat Vincent Nollen aan het roer, die het predicaat hofleverancier “het mooiste cadeau voor onze 100-jarige verjaardag” noemde. Hij was dan ook erg te spreken over het speciale gevelbord dat hij van de NBOV ontving.

Artikelen / Branche
NBOV in gesprek met het ministerie van SZW
Artikelen / Branche
Energiebesparing en verduurzaming bij bakkerijen
Artikelen / Branche
Succesvolle lobby: extra verhoging minimumloon van de baan