Bakkerij Kees Gutter bedenkt oliebollenexpress

8 december 2020

Lange rijen liefhebbers van oliebollen, appelbeignets en appelflappen zijn dit jaar niet zo handig. Bakkerij Kees Gutter bezorgt daarom de oudejaarsproducten verantwoord met de oliebollenexpress, en steunt daarbij ook het goede doel.

“In coronatijd moeten we een rij proberen te voorkomen en dus zijn we een samenwerking aangegaan om de oudejaarsproducten op deze dag gratis aan huis te bezorgen”, vertelt Greetje Dekker-Gutter van Bakkerij Kees Gutter. Daarvoor werken ze samen met World Servants Monnickendam.

In 2021 steekt een groep van tien jongeren de handen uit de mouwen in Rwanda en Ethiopië en daarvoor zamelen zij geld in. In ruil voor een bijdrage voor dit project bezorgen de World Servants de oudejaarsproducten van Bakkerij Kees Gutter op 31 december gratis aan huis in Broek in Waterland, Marken en Monnickendam. Daarbij mogen ze de elektrische wagentjes van See By Drive gebruiken.

Naast oliebollen, appelbeignets en appelflappen worden op 31 december ook andere oudejaarsproducten gratis bezorgd, zoals hartige snacks. Ook opent Bakkerij Kees Gutter een tijdelijk verkooppunt.

Artikelen / Leden
Bakkerij Kees Gutter lanceert jubileummagazine
Artikelen / Leden
Bakkerij Kees Gutter maakt gouden sneeuwster
Artikelen / Branche
Oliebollenkeuring Echte Bakkersgilde
pagina
Artikelen / Info en advies
Slim zakendoen: Creatieve oplossingen bij hogere kosten
Artikelen / Info en advies
Een sollicitant een dagje laten meedraaien, kan dat?
Artikelen / Info en advies
Koperverbinding KPN stopt binnenkort