EnergyDeal en Energie APK

Wilt u als NBOV-lid besparen op energieverbruik en energiekosten? Met de Energie APK krijgt u inzicht in uw verbruik en besparingsmogelijkheden, en met de NBOV-EnergyDeal kunt u besparen door collectieve inkoop van energie.

De Quick-win Energie APK van Hellemans Consultancy geeft u inzicht in uw energieverbruik. Een technisch specialist analyseert in slechts drie uur uw energieverbruik en geeft aan waar besparingsmogelijkheden liggen.

U geeft zelf de punten aan die u geanalyseerd wilt hebben. Dit kunnen energiecontracten en -nota’s zijn, maar ook een rondgang door uw bedrijf waarin wordt geïnventariseerd hoe u met energie omgaat, welke apparatuur u gebruikt en hoe deze is afgesteld.

Meer informatie: Energie APK

NBOV-EnergyDeal

Door collectief energie in te kopen, kunt u met de NBOV-EnergyDeal flink besparen. U betaalt een marktconforme prijs die vaak honderden euro’s lager ligt dan bij een individueel contract. Deze deal wordt gerealiseerd in samenwerking met (energie)adviesbureau Hellemans Consultancy.

NBOV-EnergyDeal is zowel voor groot- als kleinverbruikers. Door vele afnemers te bundelen, kunnen betere voorwaarden worden bedongen. Om steeds een scherpe prijsstelling en gunstige voorwaarden te bereiken, onderhandelt NBOV-EnergyDeal doorlopend met de leveranciers. De voordelen van de NBOV-EnergyDeal:

  • Een uiterst scherpe prijs: bespaar tot € 15.000 per jaar (bij minimaal grootverbuik gas en elektra, of leden met meerdere vestigingen).
  • Optimale contractvoorwaarden (onder andere kwaliteitsbewaking uitvoer leverancier, ruim voor afloop contract nieuw voordelig voorstel ontvangen).
  • Een goede service.

Voor alle vragen over deelname aan NBOV-EnergyDeal kunt u terecht bij de servicedesk van NBOV-EnergyDeal. De ervaren adviseurs van de servicedesk kennen de energiemarkt goed en weten alles van het collectief.

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op met Hellemans Consultancy, op 030 767 09 88, via servicedesk@hellemansconsultancy.nl of kijk op de site van EnergyDeal

Artikelen / Branche
Schaderegeling getroffen ondernemers Limburg in de maak
Artikelen / Info en advies
Coronavirus: Vaccineren? Ga in gesprek!
Artikelen / Branche
Steeds meer Nederlanders eten volkorenbrood